زائر زائر
| موضوع: New York`ta Beþ Minare Film Müziði 2010 FuLL Albüm الأحد نوفمبر 07, 2010 5:57 am | |
| New York`ta Beþ Minare Film Müziði 2010 FuLL Albüm
1. Fragman 2. Baskýn 3. Zikir 4. Duvarda Bitlis 5. New York Giriþ 6. Markus Konuþma 7. New York Gece 8. Kovalama 9. Dede Oðul 10. Acar Dinleme 11. Bana Oðlum Deme 12. Baba ve Kýz 13. Dövüþ 14. Kaçýþ 15. Kuþatma 16. Düðün 17. Sorgulama 18. Çatý 19. Ayasofya 20. Ýnfaz 21. Bitlis Gidiþ 22. Bitlis'te Beþ Minare 23. Kýþlalar Doldu Bugün 24. Bayrak 25. Bitlis Symphonic Version 26. Serseri Dünya
Albüm 192 Kbps Kalitesinde Orj. CDRip'tir
Albüm Hakkýnda Detaylý Bilgi
Milyon dolarlýk filmden milyonlarýn hayran kalacaðý bir albüm…
Müzikseverlerin gönlünde taht kuran ünlü sanatçý Mahsun Kýrmýzýgül’ün ‘Güneþi Gördüm’ ve ‘Beyaz Melek’ filmlerinin ardýndan Türkiye ve Hollywood’dan usta oyuncularýn bir araya geldiði New York’ta 5 Minare filmi 5 Kasým Cuma günü izleyicileriyle buluþuyor. Filmde oyunculuðunun yaný sýra ayný zamanda yönetmenliðini ve senaristliðini yapan Mahsun Kýrmýzýgül, baþrolleri Haluk Bilginer, Mustafa Sandal, Ali Sürmeli, Gine Gershon, Robert Patrick ve Danny Glower ile paylaþýyor. Filmin çekimleri New York, Ýstanbul ve Bitlis’te yapýldý.
New York’ta 5 Minare filmi müzikleriyle de izleyicilerine kendilerini bambaþka hissetmelerini saðlayarak son yýllarýn en iyi filmlerinden birini sinema severlere sunmaya hazýrlanýyor.
New York’ta 5 Minare filminin soundtrack albümü, son yýllarda çýkan baþarýlý sanatçý ve albümlerin yapýmcýsý olan by Polat Yaðcý Poll Production Poll Production etiketiyle 3 Kasým’da tüm müzik marketlerdeki yerini alýyor. ‘Güneþi Gördüm’, ‘Beyaz Melek’, ‘Neþeli Hayat’ filmlerinin de müziklerini yapan Yýldýray Gürgen, New York’ta 5 Minare isimli filmin de soundtrack albümünün yönetmenliðini ve düzenlemelerini yaptý. Filmin soundtrack albümünde Hilmi Özer, Tevfik Akbaþlý, Yýldýray Gürgen’in yaný sýra Mahsun Kýrmýzýgül, Haluk Bilginer ve Mustafa Sandal da yorumlarýyla albüme renk katan isimlerden oldular. Albümü farklý kýlan ve sizleri etkileyen müziðin büyüsü ise Yýldýray Gürgen, Tevfik Akbaþlý ve Hilmi Özer’in yaný sýra 150 kiþiden oluþan ‘Prag Senfoni Orkestrasý’ ve ‘Prag Opera Korosu’ ile birlikte gerçekleþtirilmiþ olmasýdýr.
|
|