Elromano مشرف
عدد المساهمات : 1075 تاريخ التسجيل : 16/01/2010 العمر : 38 الموقع : سوريا - حلب
| موضوع: اكبر واحدث مجموعة من الالبومات التركية 2010 - 2011 على روابط سهلة التحميل (الهوتفايل) 2010'un En Hit Albümleri Alfabetik A dan Z ye| Hotfile | İndir | Sürekli Güncelحصري دائما من مراكز شروق الشمس روهلات خاص : خليل الرومانو الجمعة نوفمبر 12, 2010 2:18 pm | |
| اكبر واحدث مجموعة من الالبومات التركية 2010 - 2011 على روابط سهلة التحميل (الهوتفايل) حصري دائما من مراكز شروق الشمس روهلات خاص : خليل الرومانو 2010'un En Hit Albümleri Alfabetik A dan Z ye| Hotfile | İndir | Sürekli Güncel Ankaralı Namık - Dar Geldi Sana Ankara (2010) Elmadağda Dostun Var Dar Geldi Sana Ankara Dilek Fadime Gol Yolla Kapıcı İzzet ( Peri Misin Cin Misin ) Dokumacı Kızlar Hacel Ovası Çek Deveci Develeri Bilmem Ben Biri Birilerine Aldırma Gönül Hozalı Gelin Dur Dinle Sevgilim İNDİR HOTFİLE ************** Ayla Çelik - Lavanta (2010) Bi Dönebilsem Bir Selam Gönder Yanılmışım Mavi Ortancalar Lavanta Ağlama Babacığım Bu Gece Olmaz Anlarsın Ya Dünya Döner İNDİR HOTFİLE ******************* Aylin Vatankoş - Yeniden (2010) Seni Ben Ellerin Olsun Diye Mi Sevdim Madem Küstün Dargındın Engel Var Beni Canımdan Ayırdı Rüya Gibi Ucan Yıllar Bana Bir Damla Su Ver Bir Rüzgardır Gelir Gecer Sanmıştım Erkilet Güzeli Söyleyemem Derdimi İNDİR HOTFİLE ********************** Ayna - Asmalımescit - (2010) Asmalımescit Gemiler Sapasağlam Kadıköy İskelesi Öyle Bir Anda Ne Garip Aklımdan Uçtu Ölüm Aşk Acil Para Lazım Yakışır Sana Dedi Ki Yoh Yoh Seherin Hüznü Bak Kış Geldi Yine İNDİR HOTFİLE ****************** Baba Zula - Gece Kondu (2010) Abdülcanbaz Efkarlı Yaprak Hayde Hayde Hopçe Hopçe Açış Kelebekler Kuşlar Komşu Komşu Açış Le Furet Dans La Foret En Feu Temptation Temptation 2 İNDİR HOTFİLE ******************** Babutsa - Tabi Güzelim (2010) Tabi Güzelim Tabi Güzelim (İbrahim Karabacak Club Mix) Tabi Güzelim (Semih Tuncer Soft Mix) Tabi Güzelim (Kaan Gökman Orient Mix) Yanayım Yanayım Yanayım Yanayım (Burak Yeter Remix) İNDİR HOTFİLE ****************** Baha - Aşkı Duymak İstediğin Her Zaman (2010) Gülü Susuz Seni Aşksız İnan Ki Aşk Kitabı Başka Birşey İstemem Zalim İkimizin Yerine Bir Kızıl Goncaya Boş Dünya Sevenler Mesut Olmaz Gamzedeyim İNDİR HOTFİLE **************** Bengü - Sırada Sen Varsın (2010) Sırada Sen Varsın Sırada Sen Varsın ( Volga Tamoz Vers. ) Yalansın Yalansın ( Piano Vers. ) Sırada Sen Varsın ( Club Mix ) İNDİR HOTFİLE ******************** Betül Demir - Herkes Haklı 2010 Herkes Haklı Herkes Haklı (vers.) İNDİR HOTFİLE ******************** Burcu Güneş - Tamamdır (2010) Tamamdır ( Original Mix ) Tamamdır ( RnB Mix ) Tamamdır ( Clubbo House Mix ) Tamamdır ( Beach Mix ) Tamamdır ( 80�s Disco Mix ) Tamamdır ( Acoustic Mix ) Tamamdır ( Break Beat Mix ) İNDİR HOTFİLE ******************* Candan Erçetin - Kırık Kalpler Durağında (2010) Kırık Kalpler Durağında Git Kader Unutma Beni Vallahi Yalvaramam Gözler Türkü Vay Halime Unutursun Bahar Kimin Doğrusu Özür Dilerim Nedense Sustum Ben Kimim Ninni İNDİR HOTFİLE **************** Cengiz Kurtoğlu - Sessizce (2010) 1. Benden Bu Kadar 2. Sessizce 3. Ummadığım Anda 4. İtiraf Ediyorum 5. Karayemiş Dibine 6. Geceler 7. Gidiyorum 8. Hançer 9. Aşığım Aşık 10. Çayır Biçerim İNDİR HOTFİLE ******************* Demet Akalın - Zirve (2010) 1. Bu Benim Partim 2. Tecrübe 3. Pasta 4. Zirve 5. Dayan Yüreğim 6. Çanta 7. Evli, Mutlu, Çocuklu 8. Zirve ( Versiyon: Mert Ali İçelli ) 9. Olacak Olacak 10. Umutsuz Vaka ( Versiyon: Erhan Bayrak) 11. Dur 12. Boşuna 13. Bozuyorum Yeminimi 14. Umutsuz Vaka 15. Tam 7 Yıl Oldu 16. Allah`ın Emri İNDİR HOTFİLE ****************** Didem - Dansın Meleği 2011 (2010) Kime Ne? Hint Arabia Raks Mimi Turkuaz Ritim Dum Dum Tak Davul Solo Ritm Solo İspanyol Çiftetelli Romanika İNDİR HOTFİLE *************** Efkan Şeşen - Renkler Ve Islıklar 2 aLbüm (2010) Der Rebbe Elimeylech (Memleketim)&Traditional Amari Szi Amari&Traditional Gunde Hember&Traditional El Condor Pasa&Traditional Sobalarında Kuruda Meşe&Traditional Hastane Önünde İncir Ağacı&Traditional Dzağigner&Traditional Tamburam Rebab Oldu&Traditional Gözleri Hala Çoçuk&Efkan Şeşen Kırmızı Gül&Traditional Arbeiter Von Wien (Avusturya İşçi Marşı)&Samuel Pokrass Greensleeves&Traditional Esinti&Efkan Şeşen Anadolu'da Bir Sabah&Sinan Şeşen Ases Tod&Edvard Grieg Concerto D'Aranjuez&Joaguin Rodrigo İNDİR HOTFİLE ****************** Emre Aydın - Kağıt Evler (2010) Bu Yağmurlar Alıştım Susumaya Hoşçakal Tam Dört Yıl Olmuş Dün Duymak İstiyorum Ayrı Ayrı Kimse Olmadı Senin Gibi Geniş Zamanlar Yok Son Defa Kağıt Evler Beni Unutma (+) İNDİR HOTFİLE ******************** Erdem Ergün - Yek Ahenk (2010) 1. Alma Ahımı 2. Aşk Dediğin 3. Gül 4. Gel Dedim 5. İstanbul'da 6. Pişmanım 7. Seversem 8. Sebebini Bilmeden İNDİR HOTFİLE ******************** Eylem - 2010 İstanbul (2010) 2010 İstanbul Shake İt İn İstanbul ( 2010 İstanbul İngilizce ) Ich Mochte Tanzen in İstanbul ( 2010 İstanbul Almanca ) 2010 Istanbul ( 2010 İstanbul Japonca) Vorrei Fare Un Ritmo in İstambul (2010 İstanbul İtalyanca ) 2010 İstanbul ( Rusça ) İNDİR HOTFİLE ***************** Fatih Erkoç - Seher Yeli 2 CD (2010) Cd 1 Esmerim Biçim Biçim Arpa Buğday Daneler Divane Aşık Seher Yeli Gurbette Ömrüm Geçecek Asmam Çardaktan Antep Türküsü Of Deme Bana Kerimoğlu Zeybeği Evleri Var Oy Benum Sevduceğum Kalenin Dibinde Eledim Eledim Çayelinden Öteye Arpa Buğday Daneler (Remix) İNDİR HOTFİLE **** Cd 2 Evreşe Yolları Ah Bir Ataş Ver Hey On Beşli Al Fadimem Bir Yiğit de Bir Güzeli Severse Bülbülüm Altın Kafeste Yürü Be Hey Bulgar Dağı Kayanın Başı Deli Gönül Geze Geze Bana Seni Gerek Seni Asmam Çardaktan (Remix) İNDİR HOTFİLE ************* Ferdi Özbeğen - 3'lü Koleksiyon Serisi II Cd 1 | Seviyorum Delicesine Kandil Seviyorum Delicesine O Günler Ne Gelen Var Ne Giden Mutluluğun Bedeli Sanki Bulunmaz Hint Kumaşı Olanlar Oldu Affetmem Asla Seni Kaderimde Hep Güzeli Aradım Korkuyorum Sarhoş Olunca Anılar Güzelin Talihi Yok İndim Derelerine Diyemedim İNDİR HOTFİLE **** Cd 2 | Sizin Seçtikleriniz Beni Hatırla Bunca Güzel İçinde Hayatım Dertlere Köle Eski Dostlar Eskisi Gibi Gitme Güzeller Güzeli Şarkılardan Fal Tuttum Mutluluklar Dilerim Bir Sevgili Bulamadım Dönsen Bile Su Akar Bağ Ayrı İNDİR HOTFiLE **** Cd 3 | Piyanist Gurbette Sevgilim Bir Gülü Sevdim Bir Sevgi İstiyorum Böyle Severim Dert Bende Seni Bilen Biliyor Piyanist Her Gece Giden Sensin Özlenen Sevgiliye İki Damla Gözyaşı Aman Yavaş Elimi Sallasam Ellisi İNDİR HOTFİLE **************** Ferhat Göçer - Biz Aşkımıza Bakalım (2010) Ah Yıllar Bunları Boşver Üzüm Vefası Eksik Yarim Yanındayım Kızım Biz Bu Değiliz Zifiri Kalp Kırılsa Da Sever Bırak Konuşsunlar Senede Bir Gün İNDİR HOTFİLE ***************** Feridun Düzağaç - FD7 Ağır Ağır Mütamadiyen ağlıyorum Bir varmış bir yokmuş Rüya Devrik Hayat Neden Şekil Yapıyor Aşkın Önsözü Ayrılık Sensiz Iz Bir Aşk Masalı İNDİR HOTFİLE ****************** Fettah Can - Hazine (2010) Hazine Kahpe Diller Işıklı Yol Oyuncak Armağan Unuttum Gecenin Yarısı Aydınlık Sabahlar Atmosfer Ara Ara İNDİR HOTFİLE ******************** Gökhan Tepe - Birkaç Beden Önce (2010) Birkaç Beden Önce Birkaç Beden Önce (Akustik) Birkaç Beden Önce (ByRak Versiyon) İNDİR HOTFİLE ******************* Gökhan Türkmen - Biraz Ayrılık (2010) Ağır Ağır Ayıp Ettin Biraz Ayrılık Bir Öykü Dayanamam Körebe Rüya Tütün Yaprak Dökümü Yas Yüreğim Yüreğim (Akustik Versiyon) İNDİR HOTFİLE ***************** Göksel - Hayat Rüya Gibi (2010) 01.Sevil Neşelen 02.İçime Sinmiyor 03.Başıma Gelenler 04.Palavra 05.Ölsemde Bir 06. Kıskanıyorum 07.Ah Nerede 08. Deli Etme Beni Aşk 09.Hasretinle Yandı Gönlüm 10.Kabahat Seni Sevende 11.Olmaz Olsun 12.Tek Başına 13.Seninleyim 14.Eylül'de Gel İNDİR HOTFİLE ******************* Güler Duman - Nazlı Yara Küskünüm & Erzurum Dağları (2010) Ömür Dediğin Erzurum Dağları Alim Dost Gel Sevdiğim Sevdalıyım Ben Bir Cana Dün Gece Düşümde Öleydim Ah Öleydim Kokladığın Güller Olam Gel Oy Vur Davulcu Bu Dünyanın Bağında Nazlı Yara Küskünüm Nenni Gönül Turnam Gazel Gazel Bahtı Kara De Beni Bu Yola Talip Ol Aldılar Elimden Kaşı Karamı Oy Amman Hop Bico İNDİR HOTFİLE ****************** Hakan Altun - Tercihimdir 2010 Başka Ten Uymuyor İz Bırakan Gel Helalim Tercihimdir Gururumla Oynama Zaten Aşk Bitti Hangimiz Suçluyuz Damga Ah Bu Sevda Paydos Pamuk Tenlim Gör Gör İNDİR HOTFİLE ****************** Hande Yener - Hande`ye Neler Oluyor (2010) Yasak Aşk Bodrum Çöp Sopa Bi Gideni Mi Var ? Kal Kal Boşa Ağlayan Kız Kalpsız Neden Ayrıldık Ben Kimim Böyle Olacak Yasak Aşk ( Remix ) Sopa ( Dans Remix ) Sopa ( Club Remix ) İNDİR HOTFİLE **************** Hatice - Pardon (2010) Teşekkür Et Çok Sevdim Başka Bir Aşk Kalbe Kilit Sensizlik Pardon Anlık Mutluluk Prens Başka Bir Aşk (Rmx) Pardon (Rmx) İNDİR HOTFİLE ***************** Işın Karaca - Arabesque (2010) Dert Bende Derman Sende Tanrım Beni Baştan Yarat Mavi Mavi Ben Sevdalı, Sen Belalı Dilektaşı Hor Görme Garibi Diyemedim Kim Bilir Yalan Ne Duamsın, Ne De Bedduam İNDİR HOTFİLE ****************** İbrahim Tatlıses - imparator'un Doğuşu 3CD (2010) Cd 1 | Ben İnsan Değilmiyim Yarab Al Canımı Ben İnsan Değilmiyim Bir Dilim Beyaz Peynir Bu Kadar İşkence Yağmur Karadır Kaşların Aman Hoca Söz Namustur Urfalıyam Ezelden İnce Bir Kar Yağar İNDİR HOTFİLE **** Cd 2 | Veremli Kız Beterin Beteri Var Neden Saçların Beyaz Veremli Kız Batsın Bu Dünya Ben Köylüyüm Gurbet Garipleri Tükendi Nakdi Ömrüm Zühtü Alıştım Gördükçe Seni Bırak Şu Gurbeti Çeşme İNDİR HOTFİLE **** Cd 3 | Huzurum Kalmadı Kendi Utansın Huzurum Kalmadı Aynalar Maden Dağı 365 Gün Yandı Ha Yandı Baba Bugün Cam Yarı Bu Gelen Abalıdır Dememişem Saçlarını Öremedim Çıkma Karşıma 1Bir Görüşte Aşık Oldum Hele Yar Zalim Yar Varlığının Tiryakisi İNDİR HOTFİLE ******************* İbrahim Tatlıses - Hani Gelecektin 2010 Hani Gelecektin Derdine Yan Tamam mı Biz Ne Ayrılıklar Görmüş Adamız Le Daye Garip Sen Olsan İçmezmisin Vay Vay Zara Biz Türküz Biz Kürdüz Yağmur Duası Kime Ne Yıkılırım Ellerimi Bırakma Pembe Tenlim Ela Gözlüm İNDİR HOTFİLE ********************** İlkay Akkaya - Gelmedin Diye (2010) Bir Yanım Mersin Gelmedin Diye Bu Şehir Jiyan Aşk Dinmemiştir Şekerli Su Bir Özlemin İzdüşümü Acılara Tutunmak İstanbul�da Bir Yarim Var Kaynayan Kazan İçin Yanarken Nemi Nemi İNDİR HOTFİLE **************** İzel - Jazznağme (2010) Gurbet Akşam Güneşi Haydar Ah Bu Gönül Şarkıları Kara Sevda Yine Yakmış Yar Mektubu Akşam Oldu Hüzünlendim Baba Beni Maziye Götür Veda Busesi Şiire Gazele Yadeller At Kadehi Elinden Bir Bahar Akşamı Bu Ne Sevgi Ah Kal Bu Gece İNDİR HOTFİLE ******************* Kibariye - 4 Mevsim (2010) Arada Bir ( Vokal: Tarkan ) Konuşsana Bir Tanem Aşk Zeki Kadını Sevmiyor Buz Yanayım Elimdeki Resmin İkinci Bahar Yiğidim Aslanım Boşver Aldırma Sürgünüm Güvercinim İNDİR HOTFİLE **************** Kutsi - Bambaşka (2010) 1. Bambaşka 2. Zor Olsa Da 3. Boya 4. Melek 5. Kısmetine Güven 6. Son Mektup 7. Tören 8. Kiracı 9. 20'li Yaşlar 10. Kapımı Çal 11. Zor Olsa Da ( Versiyon ) 12. Boya ( Versiyon ) İNDİR HOTFİLE ******************* Levent Yüksel - Aşk Mümkün Müdür Hala? (2010) Aşk Mümkün Müdür Hala? Hangimiz İNDİR HOTFİLE **************** Mazhar Fuat Özkan - Geldiler (2010) Ali Desidero Anında Görüntü Mecburen Bitir Ateş-i Aşka Sude İk Ben Alaturka Neredeyiz Geçiniz İNDİR HOTFİLE ***************** Mor ve Ötesi - Masumiyetin Ziyan Olmaz (2010) Korkma Meksika Sor Yorma Kendini Festus Araf Camgezer Nakba Kara Kutu 2012 Bisiklet İNDİR HOTFİLE ***************** Muazzez Ersoy - Mozaik (2010) Ağladım Aşkım Aşkım Elveda Rüzgar Düştüm Bir Ateşe Dönebilsem O Yıllara Çıra Dün Gece Ye's İle Gönül Penceresinden Sen Gideli Bilmiyorum Kimin Oğlu Sar Beni Geldik Gidiyoruz Mevlana İNDİR HOTFİLE ****************** Murat Dalkılıç - Merhaba (2010) Dönmem Külah Sarhoş Yakamoz Merhaba Merhaba İmza Çatlat Kıyamadım İkimize Haliyle Pardon La Fontaine Merhaba Merhaba ( Alaturka ) Dönmem ( Club Mix) (HIDDEN TRAC) İzmir Marşı İNDİR HOTFİLE *************** Murat Göğebakan - Aşıklar Yolu (2010) 1. Kör Bıçak 2. Yangınlardayım 3. Aşıklar Yolu 4. Gülmedi Talihim 5. Kader 6. Seni Benim Kadar Kimse Sevemez 7. Ağladıkça 8. Sevdim Seni 9. Yürektesin 10. Karagül İNDİR HOTFİLE ***************** Nev - Bir Nev-i Alaturka Sevmekten Kim Usanır Mazideki Aşk Denizde Akşam Akşam Misafiri (Kapıldım Gidiyorum) Kimseye Etmem Şikayet Ben Küskünüm Feleğe Sensiz Olamam Şimdi Uzaklardasın Ey Büt-i Nev Eda Kimseye Etmem Şikayet (Akustik) İNDİR HOTFİLE ****************** Niran Ünsal - Bir Avaz Bir Saz (2010) Mican Aziz Dostum Feraye Dertli Yoldaş Hangimiz Sevmedik Gül Kuruttum Neyleyim Ah Bir Ataş Ver Bir Mana Var Sözlerinde Ah İstanbul Efem (Efenin Bayramı) İNDİR HOTFİLE **************** Nükhet Duru - İlk 2 (2010) Hayat Beni Sil Beni Geç Hayat ( Alaturca Versiyon ) İNDİR HOTFİLE ******************* Oğuz Aksaç - İncinir (2010) Yarim mi Var Çektiğim Cevri Cefalar Nem Kaldı Ay Akşamlar İncinir Bahçede Erik Dalı Dilim Yaralı Ben Bir Yakup İdim Yeni Kapıda Atlılar Çığrışır Bülbüller Derenin Düzü Sokak Başı Meyhane Dalgalar Halaylar - Halay Çekin Düzülsün - Kayalar Gölgelendi - Git Gelemem İşim Var - Çığrık Benim Telim İNDİR HOTFİLE ********************** Oğuz Yılmaz - Aşkın Bitirdi Beni (2010) Aşkın Bitirdi Beni Bana Sarhoş Diyorlarmış Mendil Verem Mi? Polatlı Kızları Pınar Senin Dut Aldım Ben Ayaş'tan Bahçeye Ektim Çilek Kızlar Dura Dura Limon Çiçeğim Yine mi Geldin Amanın Ninnah Bülbüle Su Verdim Baston Havası Derin Mevzu İNDİR HOTFİLE **************** Ozan - Yansın Dünya (2010) Yansın Dünya Ben Onunla Uyumalıyım Dondurma Senden Büyük Allah Var Yansın Dünya ( Remix ) Senden Büyük Allah Var İNDİR HOTFİLE ******************** Özlem Tekin - Bana Bişey Olmaz (2010) Bana Bişey Olmaz Kimse Bilmez Yatağım Boş Şikayetim Var Sen Anla Yüzde 80 Erkekliğime Ver Vur Beni Aslan Yarim Sil Baştan Kimse Bilmez ( Akustik ) İNDİR HOTFİLE ****************** Reyhan Karaca - Yeniden (2010) Yeniden Hayat Arkadaşım Yeniden (Ozan Yılmaz Remix) Hayat Arkadaşım (Yasin Keleş Remix) İNDİR HOTFİLE ************** Sabahat Akkiraz - Dillerdeki Türküler LIVE (2010) Eski Libas Gibi Yaktın Yandırdın Beni Baydiğinin Başı ( U.H. ) Şu Karşı Yaylada Beni Hor Görme Bende Bu Dünyaya ( U.H. ) Gücenme Ey Sofu Baba Haydar Haydar Mavilim Büyük Cevizin Dibi İNDİR HOTFİLE ******************* Serdar Ortaç - Kara Kedi (2010) Poset Var mı Yeşil Su Mikrop İşim olmaz Kara Kedi Haksızlık Kolayca Parodi Sanırım Zehir Los Kerbela İki Paralık Üzgünüm Sabrımdan Gülün Rengi İNDİR HOTFİLE ******************** Sertab Erener - Rengarenk (2010) Rengarenk Bir Varmışım Bir Yokmuşum Koparılan Çiçekler Asla Bir Damla Gözlerimde İkimiz Bir Fidanın Bir Çaresi Bulunur Avare İstanbul Ego Bu Böyle Ayrılık ve Biz Açık Adres ( Akustik ) Koparılan Çiçekler ( Akustik ) Koparılan Çiçekler (Remix David Saboy & Ozan Yılmaz ) Koparılan Çiçekler (Remix Philippe Laurent ) Koparılan Çiçekler (REmix Burak Yeter) İNDİR HOTFİLE ******************* Sertab Erener - Sertab Gibi [Yeni Basım] (2010) Uzaklara Aslolan Aşktır İncelikler Yüzünden Seyrüsefer Dağ Gibiyim Yara Aaa!... Bozlak İyi Ki Doğdun Yüz Yüzeyim Yağmur Gülleri Kera İNDİR HOTİLE ******************** Sibel Tüzün - Saten (2010) Saten Çok Erkekleri Tanıyın Sana Anlatmam Lazım Maalesef İNDİR HOTFİLE ******************* Sinan Özen - Sinan Özen (2010) Bişey Olmaz Deme Çok Ama Çok Kimim Var Aşkın Hesabı Sus Ağlama Bilemiyorum Sana Kıyamam İNDİR HOTFİLE ************ Soner Sarıkabadayı - Pas (2010) Pas İki Medeni İnsan: Murat & Soner Buz 2 Sallana Sallana Soner Buz 1 Pas 2 İNDİR HOTFİLE ***************** Suzan Kardeş - Bekriya 1 & 2 ve Yeni Single Ninno 2010 Cd 1 Bir Kızıl Gonca Bülbül Ve Gül Körfezde Akşam Yüce Dağdan Esen Rüzgar Kapıldım Gidiyorum Meyleyeyim Köşkü Dağlar Dağlar Viran Dağlar, Köşküm Var Deryaya Karşı, Alişimin Kaşları Kare Yarim İstanbulu Meskenmi Tuttun? Bir Dalda İki Kiraz Ayağına Giymiş Sedef Nalini Şahane Gözler Şahane 1Gelin Alayı Batan Gün Kana Benziyor Prozit Kır Çiçeği ( Sezen Aksu Düet) Cd 2 Bashal Na Kray Sela Cacava Meyhana Roka Mondalina Selanik Türküsü Ne Sırce Mi Leji Mila Mamo Svite Devoyçina Manolya Kafu Mi Draga Üspeci ( Selahattin Bilir Düet) Sendeki Kaşlar Çal Para Cd 03 Ninno İNDİR HOTFİLE ********************** Şevval Sam - Has Arabesk (2010) Yalnızım Dostlarım Bana Sor Benim Dünyam Bu Şehirde Yaşanmaz Yağmurun Sesine Bak Kırılsın Ellerim Taht Kurmuşsun Kalbime Bir Kulunu Çok Sevdim İçiyorsam Sebebi Var Anadan Ayrı Sarhoş Eller Aldı Annem Güz Gülleri Sürünüyorum İNDİR HOTFİLE ******************** Şükriye Tutkun - Ay Karanlık (2010) Ay Karanlık Nerdesin Boşver Be Doktor Başına Döndüğüm Kurban Olduğum Uzun Kavak Ne Gidersin Engine Bitti Mahpus Bitti Çift Jandarma Seyyah Olup Şu Alemi Gezerim Ordu'nun Dereleri Aman Aman Bağdatlı İNDİR HOTFİLE ******************** Tarkan - Adımı Kalbine Yaz (2010) Sevdanın Son Vuruşu Acımayacak İşim Olmaz Kayıp Öp Adımı Kalbine Yaz Sen Çoktan Gitmişsin Usta - Çırak Acımayacak (Gurcell Club Mix) Adımı Kalbine Yaz (Ozinga Club Mix) Sevdanın Son Vuruşu (Suat Ateşdağlı Mix) Öp (Gurcell Club Mix) Sevdanın Son Vuruşu (Kıvanch Club Mix) İNDİR HOTFİLE *************** Toprak - Hiç Aşık Oldun Mu? (2010) Çal Çal Oyna Düğünüm Bitmeyecek (Ah Bu Gece) Hiç Aşık Oldun Mu? Hazan Sonum Olsun Bendesin Bende Cani Sağolsun Urfalım Malatyalı Sevdiğim Senden Oldu Ölmeden Yetiş Aşka Katıl Diyarım İNDİR HOTFİLE *************** Volkan Konak - Volkanik Şarkılar (2010) Afide Sana Şaka Geliyor Elbisimde On Dört Cep Ben Takaya Binerim Anan Varmi Dur Uşak Can Uşak Şiir ( Martı Yüzü ) Kurtulamazsın Zinos Gökte Uçan Kuşlara Enstrumantal Deli Gönlüm İNDİR HOTFİLE ******************** Yaşar - Eski Yazlar 2010 Nerelerdesin Yüreğimi Kaybettim Toplayıver Beni Söz & Müzik: Alper Arundar Ahududu Şekerim Eski Yazlar Ayrılık Geçer Devinim Son Gece Bonus Track Toplayıver Beni (Senfonik) İNDİR HOTFİLE ***************** Yavuz Bingöl - KüL (2010) Akıllı Sevdimmi ! Ben Varım Çakmak Gibi Hangi Aşk İz Kalır Kalbimin Tenhası (Olmuyor) Kül Masal (Ne Çok Sevmiştik) Olmadi Sevdaluk Sen Ve Ben Soran Olmuyor Tahir İle Zühre Tuna Tutamadığım Ellerin Uzak İNDİR HOTFİLE ***************** Yıldız Tilbe - Hastayım Sana (2010) Bu Evde Sen'le Hastayım Sana Bir Daha Dokunma Sen Gelince Ayrılamam Sevgilim Benim ( Seni Düşüneceğim ) Yalanlar Sende Kalsınlar Hiç Kimse Değilim Ne Var Habersizim Zannetme İNDİR HOTFİLE ******************* Yonca Lodi - Milat (2010) Düştüysek Kalkarız Tenden Tene Milat Tavan Arası Emanet Yalan Gibi Yeter Haksızlık Değil Mi? Emanet (Akustik) Milat (Akustik) Mum Lekesi Gölgelerime Işık Tut İNDİR HOTFİLE ******************* Yusuf Güney - Aşka İnat (2010) Serserin Oldum Unut Onu Kalbim Aşka İnat Etme Bir Deli Aşık Seninle Ben Dayan Bu Gönül El Oldun Yar Kurbanım Gül Yüzüne Adı Sensin İNDİR HOTFİLE *************** Zerrin Özer - Yerin Hazır (2010) Yerin Hazır (Git) Beni Unutma Ayrıldık Ah İstanbul İNDİR HOTFİLE **************** Zeynep Dizdar - Hayat Benim Elimde (2010) Hayat Benim Elimde Bir Çocuk Sevdim Bir Çocuk Sevdim ( Akustik ) Aşkın Büyüsü Nasıl Dayanırım Masum Değilsin Aşkımız İçin Şaka Değil Aşk Bu Affet Belki Hayat Benim Elimde ( Karaoke - Enstrumantal ) Bir Çocuk Sevdim ( Karaoke - Enstrumantal ) İNDİR HOTFİLE
by : Khalil Elromano
Enjoy
| |
|
ismail yk
| موضوع: رد: اكبر واحدث مجموعة من الالبومات التركية 2010 - 2011 على روابط سهلة التحميل (الهوتفايل) 2010'un En Hit Albümleri Alfabetik A dan Z ye| Hotfile | İndir | Sürekli Güncelحصري دائما من مراكز شروق الشمس روهلات خاص : خليل الرومانو الخميس نوفمبر 25, 2010 9:29 am | |
| | |
|