???????? زائر
| موضوع: أجمل الاغاني التركية الخاصة بـ بحر الاسود (كارا دنيز) Karadeniz Şarkıları (Karma) الإثنين مارس 28, 2011 2:40 pm | |
| أجمل الاغاني التركية الخاصة بـ بحر الاسود (كارا دنيز)
Karadeniz Şarkıları (Karma).Hüseyin Bıçak-Giresun Karşılaması .Recebim-Oy Anam Canım Babam .Şevval Sam-Dertliyum Kederliyum .Bizim Gönül-Karadeniz Gururum .Bizim Gönül-Havvam .Cimilli İbo-Armudu Budakladım .Cimilli İbo-Kız Sen Ne Havalısın .Cimilli İbo-Karadeniz Kızları .Cimilli İbo-Rizeden Çıktım Yola .Cimilli İbo-Gir Horona .Davut Güloğlu-Ah Oy Oy .Davut Güloğlu-Dörtlüleri Yaktım .Davut Güloğlu-Kapak Olsun .Doğu Karadeniz Türküleri-Yaylanın Çimenine .Erkan Ocaklı-Dertliyim Efkarlıyım .Gökhan Birden-Hey Gidi Karadeniz .Gökhan Birden-Karadeniz Karasun .Gökhan Birden-Tulumcı .Gökhan Birden-Dumanlı Dağlar .Gökhan Birden-Yüksek Dağlara Kar Var .Hüseyin Bıçak-Espiyenin Yolları .Hüseyin Bıçak-Kemençe Taksimi .Hüseyin Bıçak-Feleğe Soracağım .sait Uçar-Horon .Kazım Koyuncu-İşte Gidiyorum .Dalga Dalga Fırtına .Kazım Koyuncu-Hoşçakal(Fırtına Dizi Müziği) .Kazım Koyuncu-Selimina (Parmaklıklar Ardında Dizi Müziği) .Kazım Koyuncu-Yalnızlığı Anla .Onay Şahin-E Dünya Dünyamısun .Recebim-Demedum mi Ben Sana .Recebim-Hey Gidi Hey .Şevval Sam-Çayeli'nden Öteye .Volkan Konak-Dertliyim Kederliyim .Volkan Konak-Divane Aşık Gibi .Volkan Konak-Oy Asiye .Volkan Konak&Leman Sam-Gelevera Deresi .Yasemin Yıldız-Diyemedim http://www.indirdur.net/files/0LU0MKEM/karadeniz__WwW.Dunyasi.NeT__Part1.rar .Volkan Konak-Hey Gidi Karadeniz .Volkan Konak-Dido .Volkan Konak-Yarim Yarim .Recebim-Olur mu Kız Olur mu .Recebim-Gene Nereye Bugün .Onay Şahin-Konuşurduk Yar ile .Mehter-Çırpınırdı Karadeniz .Kazım Koyuncu-Vıya .Kazım Koyuncu-Kaldım İstanbullarda .Kazım Koyuncu-Denizde Karartı Var .Kazım Koyuncu -Anılar düştü Peşime .Şevval Sam-Divane Aşık Gibi .Hüseyin Bıçak-Bahtı Karalı .Hüseyin Bıçak-Sevda Türküleri .Hüseyin Bıçak-Horon .Hüseyin Bıçak-Asker Oldum Vatana .Gökhan Birden-Çıkalım Yaylalara .Gökhan Birden-Karadeniz Karasun .Gökhan Birden-Oy Oy Güzelim .Gökhan Birden-Sevdam .Erkan Oğur&Fuat Saka-Seher Yeli .Erkan Ocaklı-Çayır Biçiyorum Çayır .Davut Güloğlu-Salla .Davut Güloğlu-Horon .Davut Güloğlu-Çayur Biçerum .Davut Güloğlu-Katula Katula .Cimilli İbp&Recebim-Güvercnim .Cimilli İbo-Gel Aşalım .cimilli İbo-Yatığın İşmidir .Cimilli İbo-Öp Beni .Cimiili İbo-Gel Gel Sibelim .Cimilli İbo-Ağla Yüreğim Ağla .Bizim Gönül-Oy Başımın Belası .Cengiz Selimoğlu-Karadeniz .Şevval Sam-Bu Dünya Bir Pencere .Şevval Sam-Ander Sevdaluk http://www.indirdur.net/files/EG9DWTPK/karadeniz__WwW.Dunyasi.NeT___2.rar ُ Exclusive by : Elromano |
|