زائر زائر
| موضوع: İbrahim Tatlıses - Özel Koleksiyon (4 CD) / 2010 الإثنين أغسطس 15, 2011 5:09 am | |
| İbrahim Tatlıses - Özel Koleksiyon (4 CD) / 2010Resime tıkla, resmi büyüt!.Resime tıkla, resmi büyüt!.CD 1 - Mavi Mavi:1. Mavi Mavi 2. Sevmek 3. Yalnızım 4. Bırakın Gitsin 5. Gelde Yaşa 6. Leylim Ley 7. Yallah Şoför 8. Dere Kenarından Geçtim 9. Evlerinin Önü 10. Eli Develi 11. Aşk Kalbimde Yer Almış CD 2 - Gülüm Benim:1. Gülüm Benim 2. Dertli Dertli 3. Gülümse Biraz 4. Sevmeyi Dene 5. Yikilmisim Ben 6. Sarhos 7. Emmine 8. Dallam 9. Adana Köprübasi 10. Urfa'nin Seher Vakti 11. Bugün Bayram CD 3 - Vur Gitsin:1. Kurşuna Gerek Yok 2. Arabesk 3. Yemin Ettim 4. Özlüyorum 5. Vur Gitsin Beni 6. Mavi Yelek 7. Vay Bana Vayla 8. Tukendi Nakti Ömrüm 9. Siverek Asmasıyam 10. Kuma 11. Çilli Kız CD 4 - Türkü Dinle Türkü Söyle:1. Adana Köprü Başı 2. Aşk Kalbimde Yer Almış 3. Bu Gün Bayram 4. Dallam 5. Dere Kenarından Geçtim 6. Eli Develi 7. Emine 8. Evlerinin Önü Boyalı Direk 9. Leylim Ley 10. Sarhoş 11. Urfanın Seher Vakti 12. Yallah Şöför Yallah TheBoardTR Server'ından İndir
| TheBoardTR Muzik Server'indan indir - ibrahim-tatlises-mavi-mavi-2010.rar - TheMusicTR | TheBoardTR | | TheBoardTR Server'ından İndir
| TheBoardTR Muzik Server'indan indir - ibrahim-tatlises-gulum-benim-2010.rar - TheMusicTR | TheBoardTR | | TheBoardTR Server'ından İndir
| TheBoardTR Muzik Server'indan indir - ibrahim-tatlises-vur-gitsin-beni-2010.rar - TheMusicTR | TheBoardTR | | TheBoardTR Server'ından İndir
| TheBoardTR Muzik Server'indan indir - ibrahim-tatlises-turku-dinle-turku-soyle-2010.rar - TheMusicTR | TheBoardTR | | Hotfile'dan İndir
| Hotfile.com: One click file hosting: Ibrahim Tatlises - Mavi Mavi 2010.rar | | Hotfile'dan İndir
| Hotfile.com: One click file hosting: Ibrahim Tatlises - Gulum Benim 2010.rar | | Hotfile'dan İndir
| Hotfile.com: One click file hosting: Ibrahim Tatlises - Vur Gitsin Beni 2010.rar | | Hotfile'dan İndir
| Hotfile.com: One click file hosting: Ibrahim Tatlises - Turku Dinle Turku Soyle 2010.rar | |
|
|