JAN BIRETAN
عدد المساهمات : 65 تاريخ التسجيل : 20/02/2010 العمر : 30 الموقع : www.rohlatmusic.com
| موضوع: كلمات أغاني المطربين و الفنانيين العربية والأجنبية و التركية و الكردية الأربعاء مارس 10, 2010 4:20 am | |
| Simdi çok uzakta kalmis bir baharsin Kalbimin derinlerinde bir yalansin Simdi çok uzakta kalmis bir baharsin Kalbimin derinlerinde bir yalansin Gün gelir zaman döner sende solarsin Hiç gücenme, kizma (kizma) sende insansin Gün gelir zaman döner sende yanarsin Hiç gücenme, kizma (kizma) sende insansin
[Nakarat] x2 Su misali akti ömrüm ben ne sevgiler gördüm Bir alev gibi yandim söndüm Ilk degil son olmaz ama Bunlari sikayet sanma ben sende çok kördüm
Her defa nice umutla son sanirsin, sözlere güvenme canim aldanirsin Her defa nice umutla son sanirsin, sözlere güvenme canim aldanirsin Gün gelir zaman döner sende solarsin Hiç gücenme, kizma (kizma) sende insansin Gün gelir zaman döner sende yanarsin Hiç gücenme, kizma (kizma) sende insansin
JAN BRITAN
| |
|
AZAD ¤®§(§ المدير العام للمنتدى §)§®¤
عدد المساهمات : 1494 تاريخ التسجيل : 16/01/2010 العمر : 36 الموقع : WWW.ROHLATMUSIC.COM
| موضوع: رد: كلمات أغاني المطربين و الفنانيين العربية والأجنبية و التركية و الكردية الأربعاء مارس 10, 2010 4:23 am | |
| مشكوووووووووور على الأغاني ا جان بريتان الرائع ياااو | |
|
yildiz
| موضوع: رد: كلمات أغاني المطربين و الفنانيين العربية والأجنبية و التركية و الكردية السبت أغسطس 04, 2012 8:59 am | |
| | |
|