زائر زائر
| موضوع: فيلم التركي المنتظر للفنان محصون كرمزي كول بعنوان رأيت الشمس "güneşi gördüm full" mahsun kırmızıgül الثلاثاء يونيو 01, 2010 8:02 am | |
| فيلم التركي المنتظر للفنان محصون كرمزي كول بعنوان رأيت الشمس "güneşi gördüm full" mahsun kırmızıgül معلومات عن الفيلم و اخراجه Film, Mahsun Kırmızgül’ün canlandırdığı Ramazan Altun’un (Mahsun Kırmızıgül), karısı (Demet Evgar) ve altı çocuğuyla köyden şehre taşındıktan sonra birbirinden ağır dramlar yaşamasına rağmen ailesini ayakta tutabilmek için verdiği mücadeleyi konu alıyor. Filmde Ramo’nun karısını oynayan Demet Evgar, çekimler bittiğinde günlerce etkisinden kurtulamadığını belirterek, çocuklarını oynayan ve uzun bir seçim sürecinden sonra bulunan miniklerin oyuncuktaki başarılarının da kendisini şaşırttığını söyledi. Güneşi Gördüm‘de son yirmi beş yıla dair; bugüne kadar cesaretle söylenmekte zorlanılan sözler yer alıyor ve yüksek sesle tartışılamayan konular işleniyor. Her türlü ayrımcılığa ve ötekileştirilmeye karşı duran, savaşın, kavganın, kendine benzemeyeni hor görmenin sorunun ta kendisinin olduğunu anlatan bu film, bir anlamda ‘Türkiye’nin hikayesi‘… İnsana dair her şeyi samimiyetle içinde barındıran film, ‘Çocuklara ve umuda‘ adanıyor. Yapımcı Tokat yaptıkları işe çok inandıklarını söyleyerek Kırmızıgül, Beyaz Melek‘te kazandığı başarıdan sonra filminde de ustalığını açıkça ortaya koyuyor. Seçilen mekanları, kullanılan tekniği ve oyuncu kadrosu ile seyirciyi güzel bir film bekliyor. Bu film sinema seyircilerinin beklentilerinin de üzerinde olacak dedi. Mahsun Kırmızıgül’ün senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini de üstlendiği ‘Güneşi Gördüm’ filminde, Ali Sürmeli, Ali Tutal, Alper Kul, Altan Erkekli, Buğra Gülsoy, Cemal Toktaş, Cezmi Baskın, Cihat Tamer, Demet Evgar, Deniz Oral, Emre Kınay, Erol Demiröz, Erol Günaydın, Gülhan Tekin, Hande Subaşı, Itır Esen, Kamil Sönmez, Macit Sonkan, Mahsun Kırmızıgül, Menderes Samancılar, Murat Ünalmış, Nurseli İdiz, Sarp Apak, Cem Aksakal, Şerif Sezer, Yıldız Kültür, Yiğit Özşener, Zafer Ergin ile çocuk oyuncular Aleyna Kala, Aslıhan Kapanşahin, Cansu Aktay ve Tuğse Gökhan rol aldı. Tür : Dram Gösterim Tarihi : 12 Mart 2009 Yönetmen : Mahsun Kırmızıgül Senaryo : Mahsun Kırmızıgül Görüntü Yönetmeni : Soykut Turan Müzik : Mahsun Kırmızıgül , Yıldıray Gürgen Yapım : 2008, Türkiye Oyuncular : Ali Sürmeli , Altan Erkekli , Ali Tutal , Alper Kul , Buğra Gülsoy , Cem Aksakal , Cemal Toktaş , Cezmi Baskın , Cihat Tamer , Demet Evgar , Deniz Oral , Emre Kınay , Erol Demiröz , Erol Günaydın , Gülhan Tekin , Hande Subaşı , Itır Esen , Kamil Sönmez , Macit Sonkan , Mahsun Kırmızıgül , Menderes Samancılar , Murat Ünalmış , Nurseli İdiz , Sarp Apak , Şerif Sezer , Ümit Okur , Yıldız Kültür , Yiğit Özşener , Zafer Ergin , Aleyna Kala , Aslıhan Kapanşahin , Cansu Aktay , Edanur Eker , Elenur Eker , Serhat Çağlayan , Tuğse Gökhan
Mahsun Kırmızıgül’ün ikinci yönetmenlik denemesi Güneşi Gördüm, kalabalık bir ailenin filmi. Askerin emriyle köylerini boşaltan ve bir kısmı İstanbul’da şansını denerken diğerleri de umudu Norveç’e kaçmakta arayan bir aile bu. Beş kız çocuğun ardından istediği oğla sahip olan Ramo, bir oğlu askere giderken diğeri dağa çıkmış Davut, sert mizaçlı Mamo ve onun kendini hep kız gibi hissetmiş erkek kardeşi Kadri filmin merkezinde yer alıyorlar. Yine çok fazla öykü anlatıyor Kırmızıgül bize. Ama bu kez eklektik durmuyor öyküleri; hepsi bir çatı altında, aynı tema etrafında toplanıyor.DVDSCR olduğu için görüntü çok kaliteli değildir..
Ortadaki reklam kaldırılmıştırبالغة التركية Gunesi.Gordum.DvDscr.OpeD.part1.rar Gunesi.Gordum.DvDscr.OpeD.part2.rar Gunesi.Gordum.DvDscr.OpeD.part3.rar Gunesi.Gordum.DvDscr.OpeD.part4.rar Gunesi.Gordum.DvDscr.OpeD.part5.rar هذا الفيلم مترجم إلى اللغة العربية على هذا الرابط فقط و من روهلات للموسيقا |
|
ODGALAN
| موضوع: رد: فيلم التركي المنتظر للفنان محصون كرمزي كول بعنوان رأيت الشمس "güneşi gördüm full" mahsun kırmızıgül الجمعة يونيو 04, 2010 11:05 am | |
| مشكوووووور على الفيلم وجاااااري التحميل | |
|
عليكو1
| موضوع: رد: فيلم التركي المنتظر للفنان محصون كرمزي كول بعنوان رأيت الشمس "güneşi gördüm full" mahsun kırmızıgül الخميس نوفمبر 18, 2010 3:39 pm | |
| بدي اشوف الفلم لكن مابعرف من وين التحميل بدي الرد بسرعة | |
|
SALAR
| موضوع: رد: فيلم التركي المنتظر للفنان محصون كرمزي كول بعنوان رأيت الشمس "güneşi gördüm full" mahsun kırmızıgül الثلاثاء فبراير 08, 2011 8:32 am | |
| مشكور جدااااااااااااااااا | |
|
SALAR
| موضوع: رد: فيلم التركي المنتظر للفنان محصون كرمزي كول بعنوان رأيت الشمس "güneşi gördüm full" mahsun kırmızıgül الثلاثاء فبراير 08, 2011 8:40 am | |
| | |
|
lwae alsanate
| موضوع: رد: فيلم التركي المنتظر للفنان محصون كرمزي كول بعنوان رأيت الشمس "güneşi gördüm full" mahsun kırmızıgül الأحد أغسطس 07, 2011 8:25 am | |
| than;sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss | |
|
my.love
| موضوع: رد: فيلم التركي المنتظر للفنان محصون كرمزي كول بعنوان رأيت الشمس "güneşi gördüm full" mahsun kırmızıgül الثلاثاء مارس 13, 2012 2:48 pm | |
| وين رابط التحميل يا جماعه | |
|
my.love
| موضوع: رد: فيلم التركي المنتظر للفنان محصون كرمزي كول بعنوان رأيت الشمس "güneşi gördüm full" mahsun kırmızıgül الثلاثاء مارس 13, 2012 2:50 pm | |
| وين رابط التحميل يا جماعه | |
|