Elromano مشرف
عدد المساهمات : 1075 تاريخ التسجيل : 16/01/2010 العمر : 38 الموقع : سوريا - حلب
| موضوع: Güler Duman - Nazlı Yara Küskünüm & Erzurum Dağları(2010)(320 Kbps + Full Albüm Full Cover) غولر دومان 2010 حصري من مراكز شروق الشمس روهلات الأربعاء سبتمبر 15, 2010 12:34 pm | |
| Güler Duman - Nazlı Yara Küskünüm & Erzurum Dağları(2010)(320 Kbps + Full Albüm Full Cover)Exclusive : wWw.RohlatMusic.com by : Elromano & janberitan | Tam boyutunu görmek için tıkla |
1. Ömür Dediğin Söz & Müzik: Zülfü Livaneli 2. Erzurum Dağları Söz & Müzik: Anonim 3. Alim Dost Söz & Müzik: Rıza Aslandoğan 4. Gel Sevdiğim Söz & Müzik: Anonim 5. Sevdalıyım Ben Bir Cana Söz & Müzik: Ziya Özbay 6. Dün Gece Düşümde Söz: Anonim Müzik: Murat Karaçeper 7. Öleydim Ah Öleydim Söz & Müzik: Fatih Kısaparmak 8. Kokladığın Güller Olam Söz & Müzik: Ziya Özbay 9. Gel Oy Söz & Müzik: Divaneller 10. Vur Davulcu Söz: H. Hüseyin Demirel Müzik: Fırat Başkale 11. Bu Dünyanın Bağında Söz & Müzik: Anonim 12. Nazlı Yara Küskünüm Söz: Anonim Müzik: Hasret Gültekin 13. Nenni Söz & Müzik: Ali Yıldırım 14. Gönül Turnam Söz & Müzik: Anonim 15. Gazel Gazel Söz & Müzik: İsmail Özden 16. Bahtı Kara De Beni Söz & Müzik: Ziya Özbay 17. Bu Yola Talip Ol Söz & Müzik: Davut Sulari 18. Aldılar Elimden Kaşı Karamı Söz: Anonim Müzik: Güler Duman 19. Oy Amman Söz & Müzik: Davut Sulari 20. Hop Bico Söz & Müzik: Anonim RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting | Hotfile.com: 1 klik file hosting: uman_-_Naz | |
|